Ένα ακόμη Golden-i στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Μην χάσεις τα εγκαίνια… και τα δώρα!


By
Posted on Tuesday May 21st, 2013 / 20:14

Ένα ακόμη Golden-i ανοίγει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 στις 7:00 το απόγευμα σε ένα πάρτυ εγκαινίων με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Golden-i Tsimiski

Στις 23 Μαΐου 2013, η ACE-Hellas ανοίγει το τρίτο κατάστημα Golden-i, δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην ΕλλάδαΤο νέο κατάστημα Golden-i ανοίγει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή 43Εκεί οι λάτρεις της τεχνολογίας θα μπορούν να βρουν όλα τα προϊόντα της Apple, τα αξεσουάρ τους καθώς και το μοναδικό εξουσιοδοτημένο service στη Βόρεια Ελλάδα.

Μιλήσαμε για δώρα, στο πάρτυ εγκαινίων (7 το απόγευμα, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43). Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να κερδίσετε εφόσον παρευρεθείτε στο άνοιγμα του νέου καταστήματος του Golden-i, στην Θεσσαλονίκη:

 1. Δωροεπιταγή 200€
 2. Juicy Couture Case for MacBook
 3. Juicy Couture iPad Case
 4. Juicy Couture iPhone 4/4S case
 5. Bling MyThing Butterflies Light Rose for iPhone 5
 6. Scosche reVOLT C1 USB Car Charger 10W
 7. Agent18 SlimShield Limited – Zoo
 8. X-mini II Speaker – Orange
 9. Football Manager 2013
 10. Pop Phone Black
 11. Exogear Exomount 2 White

Τα καταστήματα Golden-i βρίσκονται πλέον σε τρία σημεία στην Ελλάδα: στην Αθήνα στο Golden Hall (Μαρούσι) και στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και στο εμπορικό κέντρο Πλατεία. Τα δύο καταστήματα της Θεσσαλονίκης είναι επίσης πιστοποιημένα σημεία παροχής κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης (service) σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα ως Apple Authorized Service Provider για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone).

Στα καταστήματα Golden-i, βρίσκει κανείς όλη τη σειρά των υπολογιστών Mac, το μοναδικό iPhone, τα πρωτοποριακά iPad καθώς και τα αξεπέραστα iPod. Μια πληθώρα από αξεσουάρ Apple καθώς και τρίτων κατασκευαστών είναι ακόμα διαθέσιμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί κανείς να δει ζωντανά και να περιεργαστεί όλα τα προϊόντα Apple αλλά και τα αξεσουάρ. Επίσης, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης των συσκευών και των εφαρμογών, καθώς και να λάβει τεχνικές συμβουλές, τόσο για τις συσκευές όσο και για το λογισμικό τους, από το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό του.

Οι παροχές των Golden-i όμως έχουν συνέχεια. Οι επισκέπτες των καταστημάτων Golden-i, επωφελούνται από τις μεγάλες προσφορές και τις ευκολίες πληρωμής, ενώ έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη του Gold Club, ώστε να απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια καθώς και έκπτωση 5% για όλες τις αγορές σε όλα τα αξεσουάρ τρίτων κατασκευαστών και να βρίσκονται πάντα σε προτεραιότητα όσον αφορά στην αγορά των νέων προϊόντων που είναι σε αναμονή. Εκπτώσεις όμως γίνονται και για τους φοιτητές και σπουδαστές που θα επισκεφθούν τα Golden-i για τις αγορές τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i και το θαυμαστό κόσμο των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, είναι διαθέσιμες ψηφιακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.golden-i.gr

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
One Response to “Ένα ακόμη Golden-i στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Μην χάσεις τα εγκαίνια… και τα δώρα!”

 1. […] που κερδίζει το iPad mini 16GB, μία ευγενική προσφορά του Golden-i προς τα μέλη του iPhoneHellas.gr, […]