Στις 10 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου iPhone [Επιβεβαιώθηκε]


By
Posted on Sunday August 11th, 2013 / 12:18

iPhone

Σύμφωνα με δημοσίευμα του AllThingsD και κατά 99 τοις εκατό εσκεμμένη διαρροή από την Apple το επόμενο iPhone θα ανακοινωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου. «Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το επόμενο iPhone σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν θα δούμε περισσότερα από ένα μοντέλα (το φημολογούμενο iPhone 5C) αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες και πληροφορίες κάτι τέτοιο θεωρείται αναμενόμενο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν, επίσης, και ο αντικαταστάτης του iPhone 5 (aka iPhone 5S) που θα εισάγει τον περιβόητο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην θέση του home button της συσκευής αλλά και το iOS 7, η ανανεωμένη έκδοση του λειτουργικού της Apple για φορητές συσκευές. Και κάτι τελευταίο: η εκδήλωση της 10ης Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει σχέση με το iPhone, κάτι που σημαίνει ότι, ίσως, δούμε και δεύτερη εκδήλωση μέσα στον Οκτώβρη ειδικά για το iPad και/ή την ανανέωση των Mac.

U P D A T E [12/8/2013]

Ο πάντα έγκυρος Jim Dalrymple του The Loop επιβεβαίωσε την εκδήλωση της Apple. Αναμένουμε πολύ σύντομα και την αποστολή των επίσημων προσκλήσεων από την Apple.

Σχολιασμός στο forum

[via AllThingsD]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: ,
2 Responses to “Στις 10 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου iPhone [Επιβεβαιώθηκε]”

  1. […] ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου iPhone που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου. To ενδιαφέρον με αυτή την κίνηση […]

  2. […] για τον οποίο προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση στις 10 Σεπτεμβρίου στην οποία θα ανακοινωθεί το νέο […]