Έρχεται το Untethered Jailbreak του iOS 6.1.3;


By
Posted on Friday August 30th, 2013 / 22:06

Ο nikosgnr του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει για μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη που αφορά το Untethered Jailbreak του iOS 6.1.3. Πριν βιαστείτε να αναφωνήσετε με χαρά “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!” διαβάστε προσεκτικά τα όσα ακολουθούν:

Πρόκειται για έναν απο τους πιο γνωστούς Hacker με συμμετοχή τόσο στο PS3 όσο και στο CameraConnector, Tweak που βρίσκουμε στο Cydia. Για όσους θυμούνται, ήταν αυτός που εργαζόταν πάνω σε ένα tool για Downgrade απο iOS 6 σε iOS 5 με χρήση των SHSH.

winocm, περι αυτού ο λόγος, έχει έτοιμο ήδη στη συσκευή του, ένα iPhone 4 όπως αναφέρει, το Untethered JB της 6.1.3. Όμως, μιας και πρόκειται για προσθήκη στο ήδη Semi Tethered JB λόγω limera1n Exploit θα αφορά μονο συσκευές μέχρι και Α4 (iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 4G).

untethered-jailbreak-ios-613-winocm

Να ξεκαθαρίσουμε ότι, η όλη διαδικασία, αφορά μόνο την 6.1.3, μιας και για προηγούμενα iOS υπάρχει ήδη το evasi0n. Επίσης καμία συμβατότητα με iOS 7. Όπως αναφέρει και ο ίδιος είμαστε ακόμη στην αρχή χωρίς να μπορεί να προβλέψει το πότε τελικά θα έχουμε τη διάθεση του. Μέχρι τότε, αναμένουμε..

untethered-jailbreak-ios_613-winocm

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
One Response to “Έρχεται το Untethered Jailbreak του iOS 6.1.3;”

  1. […] από λίγες ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με την εξέλιξη του Untethered Jailbreak στο iOS […]