Ειδική εκδήλωση για το νέο iPhone και στην Κίνα στις 11 Σεπτεμβρίου


By
Posted on Wednesday September 4th, 2013 / 13:31

Apple event

Λίγες ώρες μετά την αποστολή των προσκλήσεων για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση της Apple στο Cupertino για την παρουσίαση του νέου iPhone η εταιρεία ανακοίνωσε δεύτερη εκδήλωση στην Κίνα στις 11 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο Πεκίνο. Η μορφή της πρόσκλησης είναι ακριβώς ίδια και στις δύο περιπτώσεις, κάτι που είναι πρωτοφανές για την Apple που αναμφίβολα θέλει να τονίσει τη σημασία της αγοράς της Κίνας, ειδικά μετά τις επισκέψεις υψηλόβαθμων στελεχών στη χώρα.

Αναμένουμε εκτός από το iPhone 5S το περιβόητο φθηνότερο πλαστικό iPhone 5C που θα διατεθεί σε μια πληθώρα χρωματικών επιλογών και εκτιμάται ότι θα προτιμηθεί ιδιαίτερα από τους Κινέζους καταναλωτές! Η εκδήλωση αυτή, μάλιστα, ίσως σηματοδοτήσει και την επίσημη έναρξη των πωλήσεων iPhone στη χώρα από τις China Mobile (την μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο με βάση τον αριθμό συνδρομητών), China Unicom και China Telecom.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Ειδική εκδήλωση για το νέο iPhone και στην Κίνα στις 11 Σεπτεμβρίου”

  1. […] Telecoms δένει πολύ ωραία με την ανακοίνωση της Apple για ένα Special Event στις 11 Σεπτεμβρίου στο Πεκίνο. Δεδομένου πως η Apple έχει ρίξει τεράστιο […]