Τα πρώτα reviews των iPhone 5S και iPhone 5C


By
Posted on Wednesday September 18th, 2013 / 10:19

iPhone 5S και iPhone 5C κυκλοφορούν μεθαύριο στις παγκόσμιες αγορές και τα πρώτα reviews εν όψει της κυκλοφορίας και του iOS 7 σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους στο Internet.

iphone_5c_colors_2

Ξεκινώντας με το iPhone 5C φαίνεται ότι υπάρχει μια γενικότερη ικανοποίηση. «Είναι ένα τρομερό τηλέφωνο. Η τιμή είναι σωστή. Θα πουλήσει τρελά», αναφέρει ο David Pogue. «Το iPhone 5C δεν έχει καθόλου την αίσθηση του πλαστικού. Η διαδικασία παραγωγής που ακολούθησε η Apple για να φτιάξει αυτό το τηλέφωνο με το μεταλλικό περίβλημα στο εσωτερικό δημιουργεί ένα σκληρό τηλέφωνο», αναφέρει ο Jim Dalrymple. «Παρόλο που το 5C δεν είναι τόσο προσεγμένο όσο το iPhone 5 ή iPhone 5S δεν είναι μια πλαστικούρα. Έχω δοκιμάσει πλαστικά τηλέφωνα στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Galaxy S4 και Motorola Moto X, και το τηλέφωνο αυτό είναι πιο στιβαρό στα χέρια», γράφει η Lauren Goode. «Δεν θα πούμε ψέματα. Το iPhone 5C είναι υπέροχο – θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το πιο όμορφο iPhone από το 4 και 4S. Κάνει αμέσως τα iPhone 5 και 5S να μοιάζουν συντηρητικά σε σύγκριση», αναφέρει η Myriam Joire. Άλλα reviews που μπορείτε να διαβάσετε είναι αυτά των Anand Shimpi, Stuart Miles, Scott Stein και John Gruber.

event_iphone_5s_2

Όσον αφορά το iPhone 5S – του οποίου η διαθεσιμότητα αναμένεται να είναι αρκετά περιορισμένη τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του – τα reviews επικεντρώνονται στον αισθητήρα Touch ID, στον 64-bit A7 και στην βελτιωμένη κάμερα. «O αισθητήρας αποτυπωμάτων, σε αντίθεση με κάποιες άλλες αμφιλεγόμενες τεχνολογίες σε smartphones όπως έλεγχο με χειρονομίες αφής και ελέγχου με τα μάτια, δεν μοιάζει βεβιασμένη. Είναι ένα ωριμασμένο χαρακτηριστικό που ενισχύει την γενικότερη εμπειρία χρήσης του iPhone με σημαντικό τρόπο», γράφει ο Darell Etherington. Ο Walt Mossberg εμφανίζεται εντυπωσιασμένος με την κάμερα του iPhone 5S όπως και ο Edward Baig. Μπορείτε να διαβάσετε και τα reviews των Scott Stein, David Pogue, Anand Shimpi και Stuart Miles. Και αν αναρωτιέστε πόση RAM έχει το iPhone 5S η απάντηση είναι 1GB LPDDR3 (το iPhone 5 έχει 1GB LPDDR2).

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: ,
Comments are closed.