Οι αλλαγές που ετοιμάζει η Apple στις οθόνες των προϊόντων της [Φήμες]


By
Posted on Friday October 4th, 2013 / 10:00

Apple

Δημοσίευμα των Korea Times αναφέρει ότι η Apple θα πραγματοποιήσει σημαντικές αλλαγές μέσα στο 2014 όσον αφορά τις οθόνες των προϊόντων της. Συγκεκριμένα, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το επόμενο iPhone με οθόνη μεγαλύτερη από 5 ίντσες! Παρόλο που υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό οι πληροφορίες ότι η Apple δοκιμάζει διάφορα μεγέθη από 4.5 έως 6 ίντσες για το επόμενο iPhone μας φαίνεται πιθανότερο να κατασταλάξει σε μεταξύ 4.7 και 5 ίντσες.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα αλλάξει και η οθόνη του iPad. Συγκεκριμένα, το iPad mini θα λάβει Retina οθόνη του χρόνου με τεχνολογία LTPS και ολόκληρη η κατηγορία θα χωριστεί σε entry και premium μοντέλα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, στο οποίο θα προστεθεί και ένα 12.9-inch iPad στοχευμένο ειδικά για σχολεία και επιχειρήσεις. Και εδώ οι φήμες για ένα μεγαλύτερο iPad έχουν υπάρξει στο παρελθόν αλλά η στρατηγική των entry/premium μοντέλων είναι λίγο παράξενη για την Apple.

Τέλος, οι Korea Times αναφέρουν ότι η Apple υιοθετήσει οθόνες τεχνολογίας AMOLED για το περιβόητο iWatch και οθόνες με μικρότερη κατανάλωση για τα MacBook.

Σχολιασμός στο forum

[via KoreaTimes]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
Comments are closed.