Έως και 87% γρηγορότερο το iPad Air από το iPad 4, έως 75% καλύτερα γραφικά


By
Posted on Thursday October 31st, 2013 / 10:24

iPad Air

Benchmarks που δημοσιεύτηκαν από την Primate Labs δείχνουν σημαντική βελτίωση της απόδοσης του Α7 στο iPad Air σε σχέση με τις υπόλοιπες iOS συσκευές. Συγκεκριμένα, το iPad Air παρουσιάζει έως και 87 τοις εκατό καλύτερες επιδόσεις σε multi-core benchmarks απέναντι στο iPad 4 με τον επεξεργαστή να βρίσκεται χρονισμένος στα 1.4GHz – στο iPhone 5S ο Α7 είναι χρονισμένος στα 1.3GHz. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το μεγαλύτερο μέγεθος του iPad επιτρέπει καλύτερη θερμική συμπεριφορά και συνεπώς είναι εφικτός ο μεγαλύτερος χρονισμός στον επεξεργαστή.

Και όσον αφορά τα γραφικά; Το Anandtech βρήκε ότι το iPad Air είναι έως και 60 τοις εκατό καλύτερο στο 3DMark, 36 τοις εκατό καλύτερο στο 3DMark Ice Storm και 75 τοις εκατό καλύτερο στο T-Rex HD benchmark.

iPad-Air-3d-Mark-AnandTech-001

Υπενθυμίζουμε ότι το iPad Air κυκλοφορεί αύριο στη χώρα μας ενώ για το iPad mini με Retina οθόνη δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης.

Σχολιασμός στο forum

[via AppleInsider, Anandtech]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Έως και 87% γρηγορότερο το iPad Air από το iPad 4, έως 75% καλύτερα γραφικά”

  1. […] 7.5 χιλιοστά πάχος και 454 γραμμάρια βάρος και μέχρι και 87 τοις εκατό βελτίωση στην ταχύτητα σε σχέση με το iPad […]