Ο Saurik μας ενημερώνει σχετικά με τα προβλήματα του evasi0n7 jailbreak στο iOS 7


By
Posted on Sunday December 22nd, 2013 / 16:23

Η σημερινή έκπληξη των evaders (βλ. διάθεση του iOS 7 Jailbreak tool) έπιασε απροετοίμαστους όχι μόνο τους απανταχού χρήστες αλλά και τον ίδιο τον Saurik ο οποίος δηλώνει πως δεν είχε καμία σχετική ενημέρωση για την κυκλοφορία του evasi0n7.

Δυστυχώς, αυτό το γεγονός προβλέπεται να δημιουργήσει προβλήματα σε όσους βιαστούν να κάνουν jailbreak την iOS 7 συσκευή τους:

 

 

 

 

 

 

Όπως πάντα, θα σας προτείνουμε να περιμένετε λίγο ακόμη πριν προχωρήσετε στο jailbreak της iOS 7 συσκευής σας καθώς είναι βέβαιο πως πολύ σύντομα θα διατεθούν νέες εκδόσεις του evasi0n7 που θα διορθώνουν τα κακώς κείμενα.

Το λέει άλλωστε και ο ίδιος ο pod2g:

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , , ,
2 Responses to “Ο Saurik μας ενημερώνει σχετικά με τα προβλήματα του evasi0n7 jailbreak στο iOS 7”

  1. […] Η απάντηση είναι μάλλον όχι καθώς έχει αρκετά προβλήματα. Ο ίδιος ο Saurik δεν έδωσε το ενημερωμένο Cydia και έτσι το jb περιέχει μία μη επίσημη, μη ενημερωμένη έκδοση. Μπορείτε να διαβάσετε τα tweets του Saurik για τα προβλήματα και την μη ενημέρωση για την κυκλοφορία του jb εδώ. […]

  2. […] (αυτό με την σειρά του απαντά στην ερώτηση γιατί ο Saurik δεν είχε πρότερη ενημέρωση για την σημερινή […]