Ψάχνεις το tablet με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας; Το iPad Air κυριαρχεί με 11 έως 13 ώρες χρήσης


By
Posted on Thursday February 13th, 2014 / 15:07

Tablet Battery Life

Το iPad Air κυριαρχεί στη διάρκεια της μπαταρίας σε νέα συγκριτική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Retina iPad mini, iPad 2, Tesco Hudl, Galaxy Note 10.1 (2014), Kindle Fire HDX 8.9, Kindle Fire HD και Nexus 7 (2). Μάλιστα, τα iPad Air, Retina iPad mini και iPad 2 είχαν την καλύτερη επίδοση από όλα τα Android tablets στην περιήγηση στο Διαδίκτυο και στην προβολή βίντεο.

Το iPad Air συμπλήρωσε περίπου 11 ώρες στην χρήση Internet και περίπου 13 ώρες στην αναπαραγωγή βίντεο. Δεύτερη καλύτερη επιλογή στην χρήση Internet αναδείχθηκε το Retina iPad mini με περίπου 10 ώρες και τρίτο το iPad 2 με περίπου 10 ώρες. Στην αναπαραγωγή βίντεο το Kindle Fire HDX 8.9 καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με περίπου 12 ώρες και το Nexus 7 (2) την τρίτη θέση με περίπου 11 ώρες.

Συνήθως όσο πιο μεγάλα τα tablets τόσο μεγαλύτερη μπαταρία μπορούν να ενσωματώσουν και να προσφέρουν ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Αλλά αυτό δεν είναι κανόνας. Για παράδειγμα, η μπαταρία 6930mAh του iPad 2 προσφέρει μικρότερους χρόνους από την μπαταρία 3950mAh του Nexus 7 στην αναπαραγωγή βίντεο.

Στην τελική, η επιλογή είναι αποτέλεσμα μιας πληθώρας παραμέτρων ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τους συμβιβασμούς που είναι διατεθειμένος να κάνει ο τελικός χρήστης.

Σχολιασμός στο forum

[via Which?]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: ,
Comments are closed.