Νέο iPad Air με επεξεργαστή Α8 και Touch ID το 2014, iPad Pro και iPad mini το 2015 [Φήμες]


By
Posted on Monday February 17th, 2014 / 10:51

iPad Pro

Ενδιαφέρουσες φήμες σχετικά με τα σχέδια της Apple για το iPad το 2014 αναφέρει ο σχετικά αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities. Συγκεκριμένα ο Kuo πιστεύει ότι η Apple θα αναβαθμίσει το iPad Air με επεξεργαστή Α8 και τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID του iPhone 5S και …τίποτα άλλο.

Ενδεχομένως, μάλιστα, το νέο iPad Air να κυκλοφορήσει νωρίτερα φέτος με την Apple να επικεντρώνει τις προσπάθειές της στο φημολογούμενο iPad Pro. Ως εκ τούτου θα επηρεαστεί το χρονοδιάγραμμα για το iPad mini με την πιθανότητα να παρουσιαστεί νέο μοντέλο μέσα στο 2014 να είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες. 

Όσον αφορά το iPad Pro o Kuo πιστεύει ότι θα λειτουργήσει ως κίνητρο για την ανάπτυξη περισσότερο διαδραστικών εφαρμογών για μεγαλύτερη οθόνη. Ωστόσο, η κυκλοφορία του δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Apple και η έτσι η ημερομηνία κυκλοφορίας του μετατίθεται για το 2015 καθώς η εταιρεία επικεντρώνεται στο iWatch.

Να αναφερθούμε, επίσης, και στις πρόσφατες φήμες ότι το iPad 2 θα σταματήσει να παράγεται μετά από 3 ολόκληρα χρόνια. Ο Kuo θεωρεί ότι αυτό είναι αληθές και ότι η Apple θα συνεχίσει την παραγωγή του iPad 4 από το πρώτο τρίμηνο το 2014.

Σχολιασμός στο forum

[via MacRumors]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
2 Responses to “Νέο iPad Air με επεξεργαστή Α8 και Touch ID το 2014, iPad Pro και iPad mini το 2015 [Φήμες]”

  1. […] με σημείωμα του συνήθως αξιόπιστου αναλυτή Ming-Chi Kuo η κυκλοφορία […]

  2. […] με σημείωμα του συνήθως αξιόπιστου αναλυτή Ming-Chi Kuo η κυκλοφορία […]