Συμβουλές και κόλπα για το iPhone στο iOS 8 [Μέρος 2ο]


By
Posted on Thursday November 20th, 2014 / 16:31

Μια συλλογή συμβουλών που παρουσιάζουν χρήσιμες λειτουργίες του iPhone στο iOS 8:

Δείξτε στους άλλους πού βρίσκεστε

iPhone-iOS8-tips-1

Επιτρέψτε στα άτομα με τα οποία ανταλλάσσετε μηνύματα να βλέπουν πού βρίσκεστε. Αγγίξτε «Στοιχεία» και μετά αγγίξτε «Κοινή χρήση τοποθεσίας μου».

 

Προσθήκη εικόνων προφίλ στις επαφές

iPhone-iOS8-tips-2

Για να βλέπετε φωτογραφίες των φίλων σας, όταν στέλνουν email ή σας τηλεφωνούν, μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» και αγγίξτε το Facebook ή το Twitter. Έπειτα, αγγίξτε το στοιχείο «Ενημέρωση επαφών».

Κοινή χρήση με AirDrop

iPhone-iOS8-tips-3

Σε εφαρμογές που υποστηρίζουν το AirDrop, μπορείτε να μοιραστείτε μια φωτογραφία, ένα βίντεο ή ένα έγγραφο με άτομα που βρίσκονται κοντά σας. ΑγγίξτεUnknown και μετά αγγίξτε το άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε στοιχεία.

 

Αφαίρεση στοιχείων ιστοσελίδας

iPhone-iOS8-tips-4

Με το Safari μπορείτε να διαβάσετε ευκολότερα τα άρθρα που θέλετε. Αν η σελίδα το υποστηρίζει, αγγίξτε Unknown-1 για να δείτε μόνο το κείμενο και τις φωτογραφίες, όχι τις διαφημίσεις και οτιδήποτε άλλο.

 

Γνωστοποιήσεις χωρίς ήχο

iPhone-iOS8-tips-5

Επιλέξτε τη σίγαση των γνωστοποιήσεων για μια συζήτηση, κάτι χρήσιμο, για παράδειγμα, για μια συζήτηση ομάδας με μεγάλη κινητικότητα. Ενώ βλέπετε το νήμα, αγγίξτε «Στοιχεία», έπειτα, αγγίξτε «Μην ενοχλείτε».

 

Πριν και μετά

iPhone-iOS8-tips-6

Κατά την επεξεργασία μιας φωτογραφίας, αγγίξτε και κρατήστε την εικόνα για να δείτε προσωρινά την αρχική και να μπορείτε να τη συγκρίνετε με τις αλλαγές που κάνετε.

Διαβάστε το 1ο μέρος της σειράς «Συμβουλές και κόλπα για το iPhone στο iOS 8»

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , , ,
Comments are closed.