Νέες δυνατότητες zoom και αποστολής φωτογραφιών με email στην εφαρμογή Photos του iCloud.com


By
Posted on Tuesday January 27th, 2015 / 14:00

iCloud.com

Δύο νέες πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες προστέθηκαν στην εφαρμογή Photos του iCloud.com οι οποίες καθιστούν την προβολή και αποστολή των φωτογραφιών μέσω της ιστοσελίδας ακόμη ευκολότερη.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, το toolbar της εφαρμογής φιλοξενεί πλέον νέα λειτουργία zoom με την οποία ο χρήστης μπορεί να μεγεθύνει τις φωτογραφίες που έχει ανεβασμένες στο iCloud Photo Library.

new-zoomtool

 

Επιπλέον, μέσω της νέας επιλογής email μπορεί να αποστείλει της φωτογραφίες της επιλογής του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πανεύκολα από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Photos iCloiud.com email

Να σημειώσουμε ότι η Apple συνεχίζει να εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη της εφαρμογής Photos για Mac η οποία θα αντικαταστήσει τα iPhoto και Apperture και θα συνεργάζεται με την ομώνυμη εφαρμογή για iOS. Σύμφωνα με την Apple, η κυκλοφορία της αναμένεται για τις αρχές του έτους που διανύουμε.

via Macuser

Διαβάστε επίσης:

iCloud.com: Πλέον μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από τον Η/Υ σας

Η Apple προχωράει σε αύξηση των μέτρων ασφαλείας του Apple ID και των δεδομένων του iCloud

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.