Σύντομα στο iOS 8.3: Κατεβάστε δωρεάν apps και περιεχόμενο του iTunes χωρίς τη χρήση Apple ID password


By
Posted on Monday March 23rd, 2015 / 11:49

iOS 8.3 download free apps without password

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της επερχόμενης αναβάθμισης iOS 8.3 αναμένεται να είναι και η διευκόλυνση της διαδικασίας λήψης δωρεάν περιεχομένου από το App store (apps, games, κτλ.).

Όπως παρατηρούμε στις ρυθμίσεις της συσκευής (Settings > iTunes & App store) έχει προστεθεί ένα νέο πεδίο Password Settings μέσω του οποίου ο χρήστης απενεργοποιήσει την εισαγωγή συνθηματικού για τις δωρεάν λήψεις.

Tα πεδία ρύθμισης του χρονικού περιθωρίου κατά το οποίο θα ζητείται συνθηματικό για τα In-app purchases (αγορές μέσα από την εφαρμογή) προϋπήρχαν και σε παλαιότερες  εκδόσεις, αν και σε διαφορετική θέση. Για όσους δε γνωρίζουν, μπορείτε να τα βρείτε στο Settings > General > Restrictions

restrict_itunes_app_store_purchases

restrict_itunes_app_store_purchases

Τι άλλο περιλαμβάνει το iOS 8.3;

Η εφαρμογή Messages έχει πλέον επιλογή φιλτραρίσματος: Μηνύματα από άτομα που έχετε στις επαφές σας ή έχετε ανταλλάξει SMS – Μηνύματα από άτομα που δεν έχετε στις επαφές σας.

fullsizerender_thumb

Τα μηνύματα από αριθμούς που δεν έχετε στις επαφές σας περιλαμβάνουν ένα “Report Junk” link το οποίο στέλνει σχετικό report στην Apple.

fullsizerender_thumb-1


Οι πρώτες δοκιμές της beta έκδοσης δείχνουν πως η λειτουργία CarPlay αναβαθμίζεται στο iPhone ενεργοποιώντας τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω WiFi (μέχρι τώρα οι χρήστες έπρεπε να συνδέσουν το iPhone με το dashboard του αυτοκινήτου μέσω ενός USB Lightning cable):

iOS 8.3 beta1 Carplay

Το iOS 8.3 υποστηρίζει two-factor authentication login στα Google accounts, όπως και η επερχόμενη αναβάθμιση του OS X 10.10.3:

iOS 8.3 beta1 2-factor authentication

Nέος επιλογέας emoji:

iOS 8.3 beta1 emoji

Διαβάστε επίσης: Οδηγός εγκατάστασης του iOS 8.3 beta 3 για ΟΛΟΥΣ

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.