Πρόγραμμα “ανακύκλωσης” παλαιότερων smartphone για την απόκτηση νέου iPhone


By
Posted on Monday March 30th, 2015 / 17:51

Apple-recycling and trade-in program for iPhone

 

Ξεκίνησε από σήμερα το νέο προωθητικό πρόγραμμα “ανακύκλωσης” με στόχο την αύξηση των πωλήσεων των iPhone 5C, iPhone 6 και iPhone 6 Plus στα καταστήματά της Apple, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πριν από μερικές εβδομάδες.

Η προωθητική ενέργεια αφορά ένα πρόγραμμα “ανακύκλωσης” παλαιότερων μοντέλων iPhone αλλά και “ανταλλαγής” smartphone με λειτουργικά όπως AndroidBlackBerry κ.α. με δωροκάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά μίας νέας συσκευής iPhone 5C, iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της Apple μπορούν να παραλάβουν τα προς-απόσυρση smartphones των πελατών και αφού εξετάσουν την εξωτερική αλλά και λειτουργική τους κατάσταση να προσφέρουν την αντίστοιχη δωροκάρτα.

Προς το παρόν το πρόγραμμα “ανακύκλωσης” είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της Apple σε Αμερική, Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , ,
Comments are closed.