Νέος κύκλος σεμιναρίων Ανάπτυξης Εφαρμογών για το iOS, από την iStorm: iOS 8, Xcode 6, Swift και… cloud data!


By
Posted on Friday April 17th, 2015 / 11:43

iStorm

Η iStorm, σε συνεργασία με την iAppsHellas, διοργανώνει νέο κύκλο Σεμιναρίων Δημιουργίας & Ανάπτυξης Εφαρμογών για iPhone & iPad, από τη Δευτέρα 4 Μαΐου έως και την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.

H τελευταία έκδοση 6 του Xcode, η ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone & iPad με τη χρήση των Unified Storyboards, αλλά και η σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud, είναι λίγα μόνο από τα νέα θέματα που εμπλουτίζουν το Σεμινάριο.

Οι ώρες εκπαίδευσης είναι 8, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για περαιτέρω εμβάθυνση στα θέματα που θα αναπτυχθούν, ενώ υπενθυμίζουμε ότι καθώς η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φροντίσει εγκαίρως για την κράτηση θέσης.

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με το Xcode, το πανίσχυρο και ευέλικτο εργαλείο προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για τη δημιουργία εφαρμογών για το iOS 8. Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του Xcode, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS.

Η παρακολούθηση της παρουσίασης είναι Δωρεάν.

Από την Τρίτη 5 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 18:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί η 8ωρη hands-on εκπαίδευση στο Xcode 6.

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις Xcode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες. Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων, πώς θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα εργαλεία που δίνει το Xcode, προκειμένου να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη υλοποίηση.

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Σεμιναρίου, θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμο στους συμμετέχοντες το σχετικό course που θα παρακολουθήσουν στο iTunes U. Με τη χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της Apple, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε, να επεξεργαστούμε και να διαχειριστούμε ολόκληρο το υλικό του Σεμιναρίου, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν, μεταξύ των άλλων, να ξεκινήσουν μία συζήτηση αλλά και να κάνουν κάποιες σχετικές ερωτήσεις, μέσω της iOS συσκευής τους.

Η παρακολούθηση της 8ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 80€ / άτομο.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματος iStorm, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την έγκαιρη και έγκυρη συμμετοχή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος http://bit.ly/19KV3ny.

Καταστήματα iStorm:

Αθήνα:

  • Κατάστημα Κολωνακίου: 211 999 7590
  • Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου River West:  211  999 7490
  • Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου Golden Hall:  211 999 7392

Θεσσαλονίκη:

  • Κατάστημα Εμπορικου Κέντρου “Πλατεία”, στη Τσιμισκή:  211 999 7370
  • Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Mediterranean Cosmos”: 211 999 7382

Tags:
Comments are closed.