Γιατί δεν υπάρχει τίποτα σαν το iPhone.


By
Posted on Monday July 27th, 2015 / 10:07

Why there’s nothing quite like iPhone

Σε συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας “If it’s not an iPhone, it’s not an iPhone“, η Apple αφιερώνει χώρο στο website της προωθώντας περαιτέρω τα χαρακτηριστικά εκείνα που διαφοροποιούν το iPhone από τον ανταγωνισμό.

Η νέα web καμπάνια με θέμα “Why there’s nothing quite like iPhone.” επικεντρώνεται στην ενοποίηση hardware και software, στις δυνατότητες της κάμερας, στο πλήθος των διαθέσιμων εφαρμογών στο App store (περισσότερα από 1.500.000 apps!), στην ασφάλεια λογισμικού και προσωπικών δεδομένων των χρηστών, στη νέα εποχή ηλεκτρονικών αγορών που ανοίγει το Apple Pay, στα χαρακτηριστικά του Messages ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων (κείμενο, φωνητικά μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο κ.α.), στις δυνατότητες παρακολούθησης της φυσικής σας κάταστασης (Health.app) και τέλος στα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που κάνουν την τεχνολογία του iPhone διαθέσιμη σε όλους.

Δείτε την νέα web καμπάνια της Apple, εδώ.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.