Πρόγραμμα διανομής ΔΩΡΕΑΝ θήκης για το iPhone 4


By
Posted on Friday August 27th, 2010 / 13:23

Αγοράσατε iPhone 4 από την Ελλάδα από την Cosmote ή την Vodafone;

Θέλετε μία ΔΩΡΕΑΝ θήκη για να προστατέψετε την νέα σας συσκευή;  Διαβάστε παρακάτω:

Αν αγοράσεις ένα iPhone 4 πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2010, είναι πολύ πιθανό ότι δικαιούσαι ένα δωρεάν προστατευτικό Bumper ή μια από τις επιλεγμένες θήκες τρίτων κατασκευαστών για το iPhone 4, προσφορά της Apple.

Για να διεκδικήσεις ένα προστατευτικό Bumper ή μια άλλη θήκη, απλά συμπλήρωσε την online αίτηση, σημειώνοντας και τους μοναδικούς αριθμούς σειράς και IMEI του iPhone σου και διάλεξε αν προτιμάς προστατευτικό Bumper ή θήκη. Θα στείλουμε τη θήκη απευθείας στη διεύθυνσή σου χωρίς καμία χρέωση.

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί εντός 30 ημερών από την αγορά του iPhone 4. Για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής, πρέπει να αγοράσεις ένα iPhone 4 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Οι διαθέσιμες θήκες είναι οι εξής:

Συζήτηση στο forum: iPhone 4 case program και στην Ελλάδα!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
3 Responses to “Πρόγραμμα διανομής ΔΩΡΕΑΝ θήκης για το iPhone 4”

  1. Anonymous says:

    Twitter Trackbacks…

  2. […] πληροφορίες για τους νέους κατόχους του. Σύμφωνα με το iPhoneHellas.gr, όσοι Έλληνες χρήστες αγοράσουν τη συσκευή μέχρι τις 30 […]

  3. […] με το iphonehellas Αν αγοράσεις ένα iPhone 4 πριν από τις 30 Σεπτεμβρίου 2010, […]