Έναρξη του iAd στην Ευρώπη αυτή τη βδομάδα


By
Posted on Monday November 15th, 2010 / 21:59

Αναφορά που δημοσιεύουν οι Financial Times κάνει λόγο για επερχόμενη έναρξη της διαφημιστικής πλατφόρμας iAd στην Ευρώπη αυτή τη βδομάδα με την αρωγή σημαντικών ονομάτων που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η συμμετοχή της Ευρώπης στο iAd έχει καθυστερήσει δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν αλλά οι αναφορές εκτιμούν ότι ο σωστός καιρός έφτασε και ότι «μεγάλες μάρκες» του χώρου θα συμμετέχουν, όπως η L’Oréal, Renault και Nestlé με δύο ή τρεις διαφημιστικές καμπάνιες σε εφαρμογές του iPhone ή iPod touch στις αρχές Δεκέμβρη. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές θα αρχίσουν να προβάλλονται από τις αρχές του νέο έτους χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος του iPad σε αυτό.

Πριν λίγες μέρες η Apple επέκτεινε το πρόγραμμά της και στην Ιαπωνία με τη συμμετοχή του ομίλου Dentsu, o οποίος θα αναλάβει ειδικά στοχευμένες καμπάνιες στο γιαπωνέζικο κοινό.

Γενικότερα το ξεκίνημα του iAd ήταν αμφιλεγόμενο με πολλές γκρίνιες για τον αυταρχικό έλεγχο της Apple πάνω στις καμπάνιες αλλά φαίνεται ότι το iAd κατακτά ολοένα και περισσότερο μερίδιο αγοράς έναντι της Google και των υπολοίπων ανταγωνιστών.

Σχολιασμός στο forum: Έναρξη του iAd στην Ευρώπη αυτή τη βδομάδα

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
2 Responses to “Έναρξη του iAd στην Ευρώπη αυτή τη βδομάδα”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Souris Harris, iPhoneHellas and iPhone Hellas, Panos Ser. Panos Ser said: Έναρξη του iAd στην Ευρώπη αυτή τη βδομάδα http://goo.gl/fb/97LAh […]

  2. […] περιμέναμε εδώ και λίγες μέρες η Apple ανακοίνωσε ότι το διαφημιστικό δίκτυο iAd θα είναι […]