Η νέα data farm της Apple θα χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες φωνής (;)


By
Posted on Monday May 9th, 2011 / 23:51

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα η νέα φάρμα της Apple στη Βόρεια Καρολίνα θα χρησιμοποιηθεί για να «στεγάσει» προηγμένες υπηρεσίες φωνητικών εντολών για τις iOS συσκευές μας.

Η Apple έχει ήδη δηλώσει ότι η data φάρμα θα χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες του iTunes και MobileMe αλλά απ’ ότι φαίνεται οι υπηρεσίες φωνής θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της πολύ στενής συνεργασίας της Apple με τη Nuance.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ήδη στη φάρμα φιλοξενείται λογισμικό της Nuance και οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους στο προσεχές WWDC’11 κάτι που βολεύει αρκετά την Apple μιας και η Nuance έχει στην κατοχή της σημαντικές πατέντες για υπηρεσίες φωνής που αξιοποιεί, άλλωστε, και η Siri που εξαγόρασε η Apple πριν αρκετό καιρό.

Πλέον οι πληροφορίες είναι αρκετά συγκεκριμένες και όσο πλησιάζουν οι μέρες για την ανακοίνωση τόσο θα μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα. Φαίνεται πως το iOS θα λάβει, επιτέλους, τη σημαντική αναβάθμιση που τόσο πολύ χρειάζεται στο θέμα των φωνητικών εντολών. Ας ελπίσουμε, βέβαια, να μην είναι το μόνο σημείο που θα αναβαθμιστεί στο iOS και να δούμε και άλλες εκπλήξεις σε notifications, lockscreen κτλπ.

[via]

Σχολιασμός στο forum: Η νέα data farm της Apple θα χρησιμοποιηθεί για υπηρεσίες φωνής (;)

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
Comments are closed.