Ο Steve Wozniak στην ουρά για το νέο iPad [Video]


By
Posted on Friday March 16th, 2012 / 17:10

Από τις ουρές που σχηματίστηκαν για το νέο iPad δεν έλειπε ούτε ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, ο οποίος περίμενε υπονομονετικά μαζί με τη γυναίκα του στο Century City Mall του Los Angeles για να το προμηθευτεί, αν και θα μπορούσε να το παραλάβει απευθείας από την εταιρία.

Wozniak

Αυτό είναι κάτι που συνηθίζει αρκετές φορές ο συμπαθής Woz, ο οποίος εξήγησε στην ιστοσελίδα WhatsTrending για ποιο λόγο προτιμά να περιμένει σε μια ουρά, αλλά και τι είναι αυτό που τον συναρπάζει περισσότερο στο νέο iPad:

“Η γυναίκα είχε την πρώτη θέση στην ουρά, και εγώ τη δεύτερη. Ήρθαμε κατά το μεσημέρι. Είμαστε συνηθισμένοι από τη Νότια Καρολία, όπου οι ουρές έξω από τα καταστήματα σχηματίζονται νωρίς…..Δεν είναι κάτι που είμαι υποχρεωμένος να κάνω. Κανείς δε θέλει να περιμένει σε μια ουρά. Μπορείς να προπαραγγείλεις. Αλλά προτιμώ να είμαι αληθινός, όπως οι καθημερινοί άνθρωποι, να περιμένω μαζί τους σε μια ουρά όλο το βράδυ. Η Apple είναι πολύ σημαντική για τόσους πολλούς από εμάς. Δεν θα ζήσουμε για πάντα και γι’ αυτό το απολαμβάνω…..Διαβάζω τα τεχνολογικά blogs και έχω ενθουσιαστεί με την οθόνη και την ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία. Ακόμη, έχω στην κατοχή μου αρκετές συσκευές 4G LTE στο δίκτυο της Verizon, που είναι πολύ γρήγορο. Θα είναι θαυμάσιο να κατεβάζεις υλικό στο νέο iPad όταν δεν υπάρχει σύνδεση WiFi”


EXCLUSIVE- Steve Wozniak in Line for iPad 3 at…

Συζήτηση στο forum.

Περισσότερα στο MacUser.

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+

Tags:
Comments are closed.