ΤΑΚΤΙΚ: Η LunaTik επιστρέφει με την απόλυτη θήκη προστασίας για το iPhone [Videos]


By
Posted on Wednesday June 27th, 2012 / 13:17

TAKTIK

Πέρυσι η LunaTik κατάφερε να μαζέψει $1 εκατ. με το TikTok. Μια εταιρεία που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και τα προιόντα της χαρακτηρίζονται απο κορυφαίας ποιότητας υλικά. Η LunaTik λοιπόν επιστρέφει με την Taktik θήκη η οποία απευθύνεται στους κατόχους 4/4S.

TAKTIK 1
Eκτός απο την εμφάνιση προσφέρει και εξαιρετική προστασία μιας και και είναι κατασκευασμένη απο κορυφαίας ποιότητας αλουμίνιο σε συνδυασμό με το περίφημο Gorilla Glass. Είναι αδιάβροχη, αντέχει σε σκόνη, χτυπήματα και φυσικά πτώσεις. Μια συμπαγής θήκη που αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Gorilla Glass Lens

H θήκη TAKTIK ξεκίνησε ως Kickstarter project, έχοντας ξεπεράσει ήδη κατά πολύ τα $150.000 που η εταιρεία έθεσε ως στόχο για να ξεκινήσει η παραγωγή της ($271.421). Mε 75$ μπορείτε να κάνετε δική σας τη βασική έκδοση της θήκης και με 150$ την πλήρη έκδοδη με το Gorilla Glass. Σαν τελευταία επιλογή με 250$ μπορείτε να αποκτήσετε την ‘Future Proof Pack’, την πληρη έκδοση της θήκης συν άλλη μια για το νέο iPhone.

Πλέον, μπορείτε να αποκτήσετε την Lunatik Taktik απευθείας από το website της εταιρείας.

Thanks to nikosgnr. Σχολιασμός στο forum.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.