Καθυστέρηση στην έγκριση Lightning αξεσουάρ για το iPhone 5


By
Posted on Thursday October 4th, 2012 / 11:51

lightning

O μικρότερος Lightning connector του iPhone 5 είχε προκαλέσει από την πρώτη μέρα μια ανησυχία στους κατασκευαστές αξεσουάρ και απ’ ΄ότι φαίνεται η ανησυχία αυτή είναι δικαιολογημένη. Σύμφωνα με πηγές του iLounge και The Verge οι εγκαταστάσεις παραγωγής αυτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα MFi (Made for iPod/iPhone/iPad) θα πρέπει να πιστοποιηθούν προτού μπορέσουν να κατασκευάσουν Lightning αξεσουάρ. Σύμφωνα με έγγραφο της εταιρείας μόνο οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα MFi θα μπορούν να παράγουν μαζικά Lightning connectors και μέχρι στιγμής δεν έχει εγκριθεί καμία τέτοια εγκατάσταση.

Επίσης, φαίνεται ότι η Apple θα διοργανώσει MFi συνέδριο τον Νοέμβριο για να παρουσιάσει τις λεπτομέρειες του νέου προγράμματος στους συνεργάτες της. Αυτό σημαίνει, όμως, ότι λογικά μέχρι τότε δεν θα έχει εγκριθεί η κατασκευή Lightning αξεσουάρ δημιουργώντας πιθανόν πολλά προβλήματα στους αγοραστές iPhone 5 εν όψει και της γιορτινής περιόδου.

Σχολιασμός στο forum

[via TheVerge]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Καθυστέρηση στην έγκριση Lightning αξεσουάρ για το iPhone 5”

  1. […] O νέος Lightning connector του iPhone 5 έχει προκαλέσει αρκετή φασαρία από τη στιγμή που παρουσιάστηκε κυρίως εξαιτίας της καθυστέρησης στην έγκριση συμβατών αξεσουάρ, πρόβλημα στο οποίο αναφερθήκαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα. […]