Το iPhone 5S θα διαθέτει τεχνολογία οθόνης ‘touch-on-display’ (;)


By
Posted on Friday January 4th, 2013 / 11:54

iPhone 5 LTE 4G ΕλλάδαΟι China Times αναφέρουν ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία ‘touch-on-display’ της Chimei Innolux για την οθόνη του επόμενου iPhone (iPhone 5S?) βελτιώνοντας μερικά προβλήματα παρεμβολής που αντιμετώπισε η εταιρεία με την οθόνη του iPhone 5. Η τεχνολογία in-cell που χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 5 συνδυάζει το LCD panel και το digitizer σε ένα κομμάτι επιτρέποντας τον λεπτότερο σχεδιασμό της συσκευής σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές.

Ωστόσο, φαίνεται ότι εξαιτίας αυτής της τεχνολογίας έχουν αναφερθεί προβλήματα παρεμβολών στο iPhone 5 (θυμηθείτε το θεματάκι με το γρήγορο scrolling), τα οποία η τεχνολογία της Innolux επιλύει διατηρώντας παράλληλα και τον λεπτό σχεδιασμό των συσκευών. Η εταιρεία φαίνεται ότι έχει ήδη στείλει τα πρώτα κομμάτια στην Apple για δοκιμή και πιστοποίηση και αν όλα πάνε καλά θα χρησιμοποιηθεί στο επόμενης γενιάς iPhone.

Σχολιασμός στο forum

[via Cult of Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Το iPhone 5S θα διαθέτει τεχνολογία οθόνης ‘touch-on-display’ (;)”

  1. […] από την Taipei, η Apple έχει κάνει σχέδια να ενσωματώσει μια νέα τεχνολογία αφής στο επόμενο iPhone για να μειώσει τα προβλήματα αφής που το τρέχον panel […]