Η Corning ανακοινώνει το Gorilla Glass 3


By
Posted on Friday January 4th, 2013 / 11:46

Ο MarkKnopfler του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει σχετικά με το Gorilla Glass 3, την βελτιωμένη έκδοση της γνωστής σειράς υπερ-ανθεκτικού γυαλιού από την Corning, το οποίο πιθανολογείται πως θα χρησιμοποιηθεί στην οθόνη του νέου iPhone (5S;):

Corning Gorilla Glass 3

Εν όψει του CES 2013 που θα γίνει στο Las Vegas την επόμενη εβδομάδα, η Corning ανακοίνωσε το Gorilla Glass 3 που είναι μια νέα σύνθεση γυαλιού που στοχεύει στην επόμενη γενιά αγοράς smartphone και tablets. Το νέο και πιο ανθεκτικό Gorilla Glass 3 προσφέρει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζει η εταιρία Native Damage Resistance φέρνοντας (κατά την εταιρία) 40 τοις εκατό μείωση στον αριθμό των γρατσουνιών που μπορεί να αποκτήσει μια οθόνη και 50 τοις εκατό αύξηση στο όριο κατά το οποίο το γυαλί μπορεί να καταστεί προβληματικό προς χρήση.

Η Apple χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Corning από το original iPhone. Ο CEO της εταιρίας Tim Cook αρέσκεται να διαδίδει ότι το γυαλί στις Apple συσκευές κατασκευάζεται από την Corning στο Kentucky. Η Corning αποκάλυψε το Gorilla Glass 2 στο CES πέρυσι και παρόλο που δεν αναφέρεται ρητά είναι σίγουρο ότι αυτό το γυαλί χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 5. Υποθέτουμε ότι η Apple θα επαναλάβει την προτίμησή της και θα ενσωματώσει το Gorilla Glass 3 και στο νέο iPhone.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με αναφορές από την Taipei, η Apple έχει κάνει σχέδια να ενσωματώσει μια νέα τεχνολογία αφής στο επόμενο iPhone για να μειώσει τα προβλήματα αφής που το τρέχον panel έχει. Δεν παρέχονται άλλες πληροφορίες προς το παρόν, μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
One Response to “Η Corning ανακοινώνει το Gorilla Glass 3”

  1. […] iPhoneHellas] Μείνετε συντονισμένοι με τα τελευταία νέα του […]