Διαθέσιμη η iOS 6.1 Beta 5 για τους Developers


By
Posted on Sunday January 27th, 2013 / 09:01

H Apple έκανε διαθέσιμη στους developers τις πρώτες πρωινές ώρες την πέμπτη beta έκδοση του iOS 6.1  για το iPhone, το iPad και το iPod touch, ακριβώς μία ημέρα πριν την αυριανή λήξη της beta 4.

 

Κι ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε η νέα έκδοση θα γίνει επίσημα διαθέσιμη, το αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη beta 5 δεν είναι και τόσο beta!

O i0n1c έκανε το ακόλουθο tweet:

Interesting thing about the iOS 6.1 Beta 5 release is that it has the build ID of a final, not that of a beta.

Τον ακολούθησε ο winocm:

Looks like iOS 6.1b5 isn’t a beta, it activates without developer registration and has no ReleaseType lockdown keys.

Και συνέχισε ο MuscleNerd αποκαλύπτοντας ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μία έκδοση διαθέσιμη για το ευρύτερο κοινό:

Despite the odd beta naming, as @winocm discovered, this is actually releaseable as public 6.1 at Apple’s will. Good! Home stretch….

Οι Developers μπορούν να κατεβάσουν τα αρχεία ipsw από το developer center, ενώ να σημειώσουμε -επίσης- ότι δεν είναι διαθέσιμη over-the-air για όσους έχουν την beta 4!

Σχολιασμός στο forum

About Epameinondas Moustakas

Mathematician, MSc. Statistics & Operational Research, iOS guru, Certified Fanboy, λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας

Tags:
2 Responses to “Διαθέσιμη η iOS 6.1 Beta 5 για τους Developers”

  1. […] ενδιαφέρουσα ανακάλυψη περιέχει η σημερινή beta 5 του iOS 6.1, που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα όσους τα 64GB δεν […]

  2. […] ενδιαφέρουσα ανακάλυψη περιέχει η σημερινή beta 5… του iOS 6.1, που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα όσους τα 64GB δεν […]