Διαγωνισμός: Κερδίστε το iPad mini και κουρδίστε το μυαλό σας με το Mind The Buzz


By
Posted on Tuesday March 5th, 2013 / 11:05

Το iPhoneHellas σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις το νέο gadget της Apple, το ολοκαίνουργιο iPad mini, μία προσφορά του Mind The Buzz – του πιο εθιστικού ελληνικού trivia game!

ipad-mini-contest-mind-the-buzz

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, απλώς ακολούθησε τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί. Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής ενός iPad mini 16GB σε λευκό χρώμα!


Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 23:00. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013 για την παραλαβή του δώρου.

Update: Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε και ο τυχερός νικητής που κερδίζει το iPad mini, μία ευγενική προσφορά του Mind The Buzz προς τα μέλη του iPhoneHellas.gr, είναι…

.

.

.

o Kyriakos Leivadas (k****v@me.com).

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.