Πόσο πίσω βρίσκεται η Samsung σε σχέση με την Apple στα λανσαρίσματα των flagship smartphones της;


By
Posted on Wednesday September 17th, 2014 / 13:23

Ο Horace Dediu (@asymco) μας παρουσιάζει μέσω ενός γραφήματος την τεράστια διαφορά που υπάρχει στα λανσαρίσματα των iPhone της Apple και των Galaxy S της Samsung.

asymco iphone vs samsung galaxy

Το iPhone 6 με τα 4 εκατ. προ-παραγγελίες σε 24 ώρες (1 ημέρα) ξεπέρασε κατά 3,5+ εκατ. τις πωλήσεις 30 ημερών των Galaxy S5!

Η τεράστια αυτή διαφορά δεν παρατηρείται μόνο στα τελευταία μοντέλα των iPhone 6, αλλά σε όλα τα μοντέλα iPhone των οποίων τα νούμερα πωλήσεων σε 1-3 μόλις ημέρες είναι υπερτετραπλάσια των αντίστοιχων μοντέλων Galaxy S, ακόμη και όταν τα στατιστικά της Samsung αναφέρονται σε μήνες (30 ημέρες – 55 ημέρες – 60 ημέρες).

Τραγική εικόνα για την Samsung, την κορυφαία κατά τ’ άλλα κατασκευάστρια εταιρεία Andoid smartphones, και σίγουρα όχι αυτή που έχετε συνηθίσει να διαβάζετε από τα “ανεξάρτητα” ελληνικά τεχνολογικά blogs.

Υ.Γ. #AppleIsDoomed

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , , , ,
Comments are closed.