Η Warner Music βλέπει τα έσοδα από το music streaming να ξεπερνάνε για 1η φορά τα έσοδα από downloads


By
Posted on Tuesday May 12th, 2015 / 12:00

warner_music-streaming-revenue-surpass-downloads

Προάγγελο της μεταβαλλόμενης τάσης στη μουσική βιομηχανία, αποτελούν οι δηλώσεις του CEO της Warner Music GroupStephen Cooper ο οποίος δήλωσε πως για πρώτη φορά τα έσοδα από την αδειοδότηση τραγουδιών για streaming υπηρεσίες όπως π.χ. το Spotify ξεπέρασαν τα έσοδα από τις ψηφιακές πωλήσεις (π.χ iTunes).

Ο Cooper έκανε την αποκαλυπτική δήλωση κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που μια μεγάλη δισκογραφική εταιρεία παρουσιάζει έσοδα από streaming που υπερκαλύπτουν τα αντίστοιχα έσοδα από downloads.

This is an important milestone, and impressive considering the strong double-digit growth is coming on top of an increasingly significant base.

The rate of this growth has made it abundantly clear to us that in years to come, streaming will be the way that most people enjoy music.

Η Apple ετοιμάζεται να ριχτεί στην μεγάλη μάχη των συνδρομητικών υπηρεσιών μουσικής με την δική της πρόταση που αναμένεται να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στο φετινό  (8-12 Ιουνίου).

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε το σχόλιο σας στο forum

 

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.