Το νέο iPad Pro με την μικρότερη οθόνη 9.7 ιντσών θα διαθέτει 12MP camera και υποστήριξη καταγραφής 4K video (;)


By
Posted on Tuesday March 1st, 2016 / 13:00

ipad_pro-9.7

Μπήκαμε πλέον στον Μάρτιο και όσο περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Apple για το πολυσυζητημένο event του μήνα, οι πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο νέο μοντέλο iPad ολοένα και πληθαίνουν.

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως το iPad Air 3 “μπαίνει στον πάγο” για χάρη του μικρότερου iPad Pro με την οθόνη των 9.7 ιντσών.

Σήμερα, μαθαίνουμε πως τα prototypes του επερχόμενου νέου μοντέλου διαθέτουν αναβαθμισμένη οπίσθια κάμερα σε σχέση με το μεγαλύτερο αδερφάκι τους: 12MPx όπως αυτή του iPhone 6s, όταν το iPad Pro με την οθόνη των 12.9 ιντσών διαθέτει κάμερα 8MPx.

Εκτός όμως από την αύξηση των megapixels οι πληροφορίες αναφέρουν και υποστήριξη καταγραφής 4K video, όπως στο iPhone 6s!

Αναμένουμε λοιπόν το event της Apple για να μάθουμε αν και πόσες από τις φήμες/πληροφορίες που λαμβάνουμε επιβεβαιωθούν, τόσο για το μικρότερο iPad Pro των 9.7 ιντσών όσο και για το 4ίντσο iPhone SE.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.