21 Μαρτίου το event της Apple για την παρουσίαση του 4ιντσου iPhone SE (;)


By
Posted on Sunday February 28th, 2016 / 13:47

apple-event-week-21-march

Σύμφωνα με πληροφορίες του εγκυρότατου re/code, το πολυαναμενόμενο event της Apple για την παρουσίαση του 4ιντσου iPhone SE αλλά και του μικρότερου iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών, θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα μεταξύ 21-27 Μαρτίου, με πιθανότερη ημερομηνία την Δευτέρα 21 Μαρτίου.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ανέφεραν ως πιθανή ημερομηνία την 15η Μαρτίου, ωστόσο φαίνεται πως τα σχέδια της Apple αλλάζουν και σε αυτό φαίνεται να παίζει ρόλο και η υπόθεση “Apple vs FBI” καθώς στις 22 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί ακροαματική διαδικασία στο ομοσπονδιακό δικαστήριο εναντίον της προηγούμενης απόφασης που υποχρεώνει την Apple να αναπτύξει κερκόπορτα στο λειτουργικό της σύστημα iOS και στη συνέχεια να παραδώσει το σχετικό λογισμικό στο FBI.

Το event της Apple, μία ημέρα πριν την σχετική ακροαματική διαδικασία, αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση του κοινού για τους κινδύνους που εγκυμονεί η δημιουργία “backdoor” για πλήρη πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα χρηστών, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει και μοχλό πίεσης προς τις αρμόδιες αρχές.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
One Response to “21 Μαρτίου το event της Apple για την παρουσίαση του 4ιντσου iPhone SE (;)”

  1. […] την επίσημη ανακοίνωση της Apple για το πολυσυζητημένο event του μήνα, οι πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο νέο μοντέλο iPad […]