Αντικατάσταση οθόνης iPhone από την Apple και στην Ελλάδα! Χωρίς Refurbished συσκευή!


By
Posted on Tuesday April 12th, 2016 / 16:02

Σήμερα είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το κατάστημα iStorm στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη για να παραδώσω προς επισκευή ένα iPhone 6s με σπασμένη οθόνη.

Όπως λοιπόν με ενημέρωσαν από το τεχνικό τμήμα, πλέον τα APR (Apple Premium Reseller) στην Ελλάδα προσφέρουν τη δυνατότητα αντικατάστασης οθόνης iPhone – εκτός της ήδη υπάρχουσας δυνατότητας ολικής αντικατάστασης της συσκευής με Refurbished!

Μέχρι σήμερα, για να επισκευάσει κάποιος ένα iPhone με σπασμένη οθόνη – και να διατηρήσει την επίσημη εγγύηση της συσκευής του – είχε μόνο μία λύση: Την αντικατάσταση ολόκληρης της συσκευής με μία Refurbished συσκευή η οποία στην περίπτωση του iPhone 6s τιμολογείται στα €375.

Η συσκευή λοιπόν θα αποσταλεί στην ίδια την Apple στην Ολλανδία όπου θα κοστολογηθεί η αντικατάσταση οθόνης του iPhone 6s (σύμφωνα με το τεχνικό τμήμα το εκτιμώμενο κόστος είναι ~€170) και στη συνέχεια θα σταλεί πίσω στο APR, σε περίπου 7 εργάσιμες ημέρες.

istorm-antikatastasi-othonis-iphone-ellada-apple

Πολύ ευχάριστα λοιπόν τα νέα για όσους έχουν σπασμένες, ραγισμένες οθόνες στα iPhone τους και τρέμανε στην ιδέα να τις αλλάξουν λόγο κόστους ή υπό το φόβο να απολέσουν την εγγύηση της συσκευής τους εφόσον επέλεγαν κάποια 3η ανεπίσημη λύση.

Update: Η συσκευή παρελήφθη στις 20 Απριλίου και το τελικό κόστος αντικατάστασης οθόνης του iPhone 6s ήταν €179

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
Comments are closed.