Εν αναμονή του iPhone 7, κυκλοφόρησαν οι πρώτοι αντάπτορες Lightning σε υποδοχή ακουστικών 3.5mm


By
Posted on Tuesday May 31st, 2016 / 11:39

Μπορεί η κυκλοφορία του iPhone 7 να αναμένεται στις αρχές του Φθινοπώρου, ωστόσο αυτό δεν αποτρέπει τους Κινέζους κατασκευαστές να δώσουν από τώρα σε κυκλοφορία μία σειρά από αντάπτορες Lightning σε υποδοχή ακουστικών 3.5mm!

Διαβάστε επίσης: Η Apple αναπτύσσει εξελιγμένα ασύρματα ακουστικά, παράλληλα με το iPhone 7

Η Tama Electric για παράδειγμα, έχει παρουσιάσει 3 διαφορετικά μοντέλα 3.5mm headphone connector to Lightning connector, τα οποία διαθέτουν κουμπιά έντασης, αναπαραγωγής/παύσης ενώ 2 από τα 3 μοντέλα διαθέτουν και θύρα micro-USB:

iphone_7-3_5mm-headphone-connector-to-lightning-connector

Lightning to Headphone Jack AdapterLightning to Headphone Jack Adapters 3Lightning to Headphone Jack Adapters 2

Υπενθυμίζουμε πως η Apple αναμένεται να αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών 3.5mm από το επερχόμενο iPhone 7 και να χρησιμοποιήσει τη θύρα Lightning για τη σύνδεση των νέων ενσύρματων ακουστικών της. Οι χρήστες που διαθέτουν κλασικά ακουστικά με βύσμα 3.5mmθα πρέπει να χρησιμοποιήσουν κάποιον αντάπτορα μετατροπής σε Lightning (φυσικά και η ίδια η Apple αναμένεται να διαθέσει τη δική της επίσημη πρόταση).

[via]

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.