Από €0,49 οι εφαρμογές/games του App store!


By
Posted on Wednesday May 3rd, 2017 / 18:45

Λίγες ημέρες νωρίτερα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με τις αυξήσεις στις τιμές πώλησης εφαρμογών/παιχνιδιών του App Store καθώς και των In-app αγορών τους σε Δανία, Μεξικό αλλά και σε όλες τις χώρες που χρησιμοποιούν ως νόμισμα το ευρώ.

Πότε θα δούμε τις νέες αυξημένες τιμές και στο ελληνικό App store; Μέσα στις επόμενες 7 ημέρες:

Due to foreign exchange rate changes, prices for apps and in-app purchases (excluding auto-renewable subscriptions) will increase in Denmark, Mexico, and all territories that use the Euro currency in the next 7 days.

Πόση θα είναι η αύξηση των τιμών; Μερικά cents. Οι εφαρμογές π.χ που μέχρι σήμερα κόστιζαν €0,99, με την νέα τιμολογιακή πολιτική θα κοστίζουν €1,09:

Apple Increases App Store Pricing in Mexico, Denmark, and Countries That Use the Euro

Ευτυχώς, εκτός από τις αυξήσεις τιμών υπάρχουν και ευχάριστα νέα καθώς η Apple έκανε διαθέσιμη μία νέα βαθμίδα τιμολόγησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους developers να μειώσουν την ελάχιστη τιμή πώλησης ενός app από τα €0,99 (που πλέον έγιναν €1,09) στα €0,49.


app-store-049Απομένει να δούμε ποιοι από τους developers θα κάνουν χρήση αυτής της βαθμίδας τιμολόγησης και θα προσφέρουν τις εφαρμογές/παιχνίδια τους στην χαμηλότερη δυνατή τιμή (βλ. Hitman Sniper).

app-store-049

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.