Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα διανομής θηκών/επιστροφής χρημάτων του iPhone 4; Call Apple!


By
Posted on Wednesday September 15th, 2010 / 13:16

Οι ερωτήσεις των κατόχων iPhone 4, μέσα στο forum αλλά και μέσω των email που λαμβάνουμε καθημερινά, σχετικά με το πρόγραμμα διανομής θηκών/επιστροφής χρημάτων του iPhone 4 αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό.

Τι αναφέρει η Apple στην ελληνική της σελίδα σχετικά με τα 2 προγράματα:

Σου προσφέρουμε δωρεάν ένα προστατευτικό Bumper ή μια άλλη επιλεγμένη θήκη για το iPhone 4.

Για να διεκδικήσεις ένα προστατευτικό Bumper ή μια άλλη θήκη, απλά συμπλήρωσε την online αίτηση, σημειώνοντας και τους μοναδικούς αριθμούς σειράς και IMEI του iPhone σου και διάλεξε αν προτιμάς προστατευτικό Bumper ή θήκη. Θα στη στείλουμε απευθείας στη διεύθυνσή σου χωρίς καμία χρέωση.

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί εντός 30 ημερών από την αγορά του iPhone 4. Για να έχεις δικαίωμα συμμετοχής, πρέπει να αγοράσεις ένα iPhone 4 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4

Αν δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone 4 σου, μπορείς να το επιστρέψεις στην Apple, εφόσον το iPhone 4 δεν έχει υποστεί φθορά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου.

Για όλες τις ερωτήσεις/απορίες θα μπορέσετε να ενημερωθείτε επίσημα από το τμήμα εξυπηρέτησης της Apple στην Ελλάδα. Ο αριθμός είναι: 0080044145417

Συζήτηση στο forum: iPhone 4 case program και στην Ελλάδα!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.