Η παραγωγή του iPhone 5 αρχίζει το Σεπτέμβρη (;)


By
Posted on Monday April 11th, 2011 / 20:19

Σύμφωνα με αναφορά εταιρείας αναλύσεων που αναδημοσιεύεται σε πολλές ιστοσελίδες σήμερα η Apple σκοπεύει να αρχίσει την παραγωγή του iPhone 5 τον προσεχή Σεπτέμβρη με συνέπεια η συσκευή να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων το αργότερο μέχρι τις αρχές του 2012.

Οι συζητήσεις της εταιρείας Avian Securities με βασικό προμηθευτή υποδηλώνουν ότι η παραγωγή του iPhone 5 θα ξεκινήσει το Σεπτέμβρη, κάτι που συνάδει με άλλα ευρήματα της ίδιας εταιρείας από στοιχεία προμηθευτώνν που συνέλεγε τους περασμένους μήνες.

Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα σχέδια της Apple για ένα φθηνότερο iPhone συνεχίζουν να υπάρχουν, χωρίς, όμως, να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος. Οι φήμες για το iPhone 5 και την πιθανή καθυστέρηση κυκλοφορίας του έλαβαν υπόσταση μετά την ανακοίνωση του φετινού WWDC από την Apple όπου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά του iOS και Mac OS X.

[via]

Σχολιασμός στο forum: Η παραγωγή του iPhone 5 αρχίζει το Σεπτέμβρη (;)

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Η παραγωγή του iPhone 5 αρχίζει το Σεπτέμβρη (;)”

  1. […] 5 θα μπει σε πλήρη παραγωγή τον ερχόμενο Σεπτέμβρη «επιβεβαιώνοντας» προηγούμενες εκτιμήσεις. Ο Ming-Chi Kuo υποστηρίζει ότι το […]