Και άλλη περίπτωση πρωτότυπου iPhone που χάνεται σε μπαρ


By
Posted on Thursday September 1st, 2011 / 00:06

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNET στα τέλη Ιουλίου διαδραματίστηκε ακόμα μια ιστορία κλοπής πρωτότυπου iPhone σε μπαρ μετά τα περσινά με την ανάμειξη του Gizmodo.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, υπάλληλος της Apple έχασε το πρωτότυπο iPhone 5/4S σε μεξικάνικο εστιατόριο-μπαρ σε μια περιοχή του Σαν Φρανσίσκο. Η εν λόγω συσκευή ενδέχεται να έχει ήδη πουληθεί στο Craigslist έναντι $200! Προφανώς, τόσο η Apple όσο και η αστυνομία αρνήθηκαν να σχολιάσουν την ύπαρξη του περιστατικού.

Τα γεγονότα έχουν ως εξής, σύμφωνα με το δημοσίευμα: ο υπάλληλος έχασε τη συσκευή στο Cava22, ένα μεξικάνικο bar-restaurant στο Σαν Φρανσίσκο. Μετά από μια-δυο μέρες η Apple επικοινώνησε με την αστυνομία αναφέροντας ότι η συσκευή ήταν ανεκτίμητη και ήθελαν απεγνωσμένα να εξασφαλίσουν την ασφαλή επιστροφή της. Η εταιρεία εντόπισε ηλεκτρονικά το iPhone σε μια μονοκατοικία στην περιοχή αλλά μετά από έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι δεν βρέθηκε κάτι.

Προφανώς, η συσκευή δεν είναι διαφορετική από το ήδη υπάρχον iPhone 4 και γι’ αυτό ο «τυχερός» κάτοχος πιθανόν να μην το έχει καταλάβει ακόμα ότι πρόκειται για πρωτότυπη συσκευή. Ίσως, βέβαια, η συσκευή να εσωκλείεται και σε ειδικά σχεδιασμένη θήκη που να την κάνει να φαίνεται εξωτερικά με το iPhone 4. Ό,τι και να συμβαίνει δεν θα μάθουμε ποτέ.

Σχολιασμός στο forum

[via CNET]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: ,
One Response to “Και άλλη περίπτωση πρωτότυπου iPhone που χάνεται σε μπαρ”

  1. […] περίπτωση του κλεμμένου πρωτότυπου iPhone 5 που δημοσιεύσαμε προχτές ήταν περίεργη από την αρχή. […]