Νέα iPhone 4, iPhone 4S και iPod touch στο σύστημα της Apple


By
Posted on Friday September 30th, 2011 / 09:30

Σύμφωνα με δημοσίευμα του 9to5Mac το νέο iPhone έκανε την εμφάνισή του στο σύστημα απογραφής εμπορευμάτων της Apple.

Συγκεκριμένα, το νέο iPhone είναι η συσκευή με την κωδική ονομασία N94 που έχουμε δει και στο παρελθόν στον κώδικα των iOS 5 beta. H συσκευή αναμένεται να έχει 1GHz A5 επεξεργαστή, 1GB RAM και 8MP camera.

Το model number του εν λόγω iPhone είναι, όμως, το ίδιο με μια εικόνα που διέρρευσε χθες σε κινέζικο φόρουμ:

Εάν ισχύει, λοιπόν, η παραπάνω εικόνα θα πρέπει να αναμένουμε την ονομασία iPhone 4S για το επόμενο iPhone.

Έχουμε, όμως, πληροφορίες και για την υπόλοιπη σειρά mobile προϊόντων της Apple. Συγκεκριμένα, έχουμε τρία νέα μοντέλα iPod touch με την κωδική ονομασία N81A με το “A” να περιγράφει κατά πάσα πιθανότητα το λευκό μοντέλο. Το Ν81, ωστόσο, είναι και η κωδική ονομασία της τωρινής τέταρτης γενιάς iPod touch, οπότε λογικά δεν θα υπάρξει κάποια αναβάθμιση φέτος εκτός από την προσθήκη του λευκού μοντέλου.

Επίσης, εμφανίστηκαν και ενδείξεις για ένα νέο iPhone 4. Συγκεκριμένα, έχουμε την κωδική ονομασία N90A με το N90 να είναι η ονομασία για το iPhone 4. Πιθανότατα το “Α” σημαίνει ένα νέο μοντέλο των 8GB που θα προσφερθεί μαζί με το iPhone 4S ως η χαμηλότερη λύση σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

Σχολιασμός στο forum

[via 1, 2]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: , , ,
2 Responses to “Νέα iPhone 4, iPhone 4S και iPod touch στο σύστημα της Apple”

  1. […] και θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο iPhone (πάλι σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας ιστοσελίδας) θα προσφέρεται σε χωρητικότητες των 16/32/64 GB. Μάλιστα, […]

  2. […] Η φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω δημοσιεύτηκε από το Gizmodo Brazil και δείχνει το υποτιθέμενο νέο μοντέλο iPhone 4 με την κωδική ονομασία N90A. […]