Πρόγραμμα αντικατάστασης κουμπιού ύπνου/αφύπνισης για iPhone 5


By
Posted on Monday April 28th, 2014 / 10:39

iPhone 5

Νέο πρόγραμμα αντικατάστασης του κουμπιού ύπνου/αφύπνισης στο iPhone 5 ανακοίνωσε η Apple με το οποίο η εταιρεία θα προχωρήσει σε δωρεάν αντικατάσταση του μηχανισμού sleep/wake στα μοντέλα που επιδεικνύουν αυτή τη συμπεριφορά. Εάν το κουμπί sleep/wake του iPhone 5 σας δεν λειτουργεί σωστά επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα ώστε να ελέγξετε την εγκυρότητα του σειριακού αριθμού της συσκευή σας.

Η διαδικασία της αντικατάστασης δεν έχει ξεκαθαριστεί μέχρι στιγμής αλλά καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στα αρμόδια Apple Repair Centers και όχι στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας μέχρι να γνωρίζουμε περισσότερα. Εάν το iPhone 5 έχει οποιαδήποτε άλλη ζημιά όπως σπασμένη οθόνη που δυσχεραίνει την επισκευή του κουμπιού sleep/wake θα πρέπει πρώτα να διορθωθεί εκείνο το πρόβλημα, ίσως και με χρηματική επιβάρυνση, προτού γίνει η αντικατάσταση.

Θυμηθείτε προτού παραδώσετε το iPhone 5 για επισκευή να κάνετε backup των δεδομένων σας, να απενεργοποιήσετε το Find my iPhone, να διαγράψετε τα δεδομένα σας από τις Ρυθμίσεις->Γενικά->Επαναφορά->Περιεχόμενο και ρυθμίσεις και να απομακρύνετε οποιαδήποτε θήκη ή κάλυμμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της Apple θα βρείτε εδώ.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Πρόγραμμα αντικατάστασης κουμπιού ύπνου/αφύπνισης για iPhone 5”

  1. […] έχουν ακουστεί σχετικά με το πρόγραμμα αντικατάστασης iPhone 5 για όσες συσκευές διαθέτουν ελαττωματικά κουμπιού […]