6 λόγοι για να MHN αποκτήσεις το iPhone 5


By
Posted on Thursday November 1st, 2012 / 14:35

Το iPhone 5 έρχεται αύριο, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στην Ελλάδα και πολλοί χρήστες σκέφτονται αν αξίζει ή όχι η απόκτηση του. Για τη δική σας διευκόλυνση στη λήψη της δύσκολης αυτής απόφασης, σας δίνουμε 6 λόγους για μην να αποκτήσετε το iPhone 5:

6 λόγοι για να μην αγοράσεις το iPhone 5

  1. Είναι ακριβό. Με τιμή που ξεκινάει από τα 739€ και τον αρχικό μισθό να κατεβαίνει κάθε μήνα ολοένα και πιο χαμηλά, η απόκτηση ενός smartphone σε αυτή τη τιμή είναι πλέον πολυτέλεια.
  2. Η Apple με το iOS 6 δεν παρουσίασε κάποιο killer-feature που να απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στο iPhone 5 (τα “Take still photos while recording video” και “Face detection” δεν είναι killer-feature).
  3. Η βαφή του αλουμινένιου περιβλήματος του iPhone 5 γδέρνεται πολύ ευκολότερα απ’ ότι το περίβλημα του iPhone 4/4S. Στo διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες γδαρμένων iPhone 5, καθώς το βαμμένο αλουμίνιο φανερώνει σχετικά εύκολα το “πραγματικό του πρόσωπο” μετά από κάποιο χτύπημα.
  4. Ο νέος lightning connector που χρησιμοποιεί το iPhone 5 σημαίνει ότι θα πρέπει να προμηθευτείτε τους αντίστοιχους αντάπτορες για τα παλιά σας αξεσουάρ γεγονός το οποίο συνεπάγεται επιπλέον έξοδα.
  5. Είναι μακρύτερο από το iPhone 4/4S. Η αύξηση του ύψους ενδέχεται να μην βολέψει όσους έχουν μικρά χέρια και κοντά δάχτυλα.
  6. Δεν φτάνουν για όλους. Αν δεν θέλετε πραγματικά να αποκτήσετε το iPhone 5, για όλους τους παραπάνω λόγους, καλό θα ήταν να αποσυρθείτε διακριτικά από την διαδικασία εύρεσης και απόκτησης του, καθώς δεν φτάνουν για όλους (τουλάχιστον τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας του στη χώρα μας).

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
One Response to “6 λόγοι για να MHN αποκτήσεις το iPhone 5”

  1. […] πληροφορίες τα προβλήματα στην παραγωγή (βλέπε scuffgate) αρχίζουν σιγά σιγά και […]